La Xarxa Biblioteques de Llíria rep un nou premi del concurs María Moliner

S’ha reconegut el projecte d’animació a la lectura “Temps d’aliances”

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Llíria ha sigut de nou premiada en el concurs de projectes d’animació a la lectura María Moliner, que convoca el Ministeri de Cultura i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (*). El centre ha rebut aquest guardó pel projecte “Temps d’aliances”.

Aquest premi s’atorga en biblioteques de poblacions inferiors a 50.000 habitants que compten amb projectes d’animació lectora, dirigits a tota la ciutadania, amb especial atenció a col·lectius amb més dificultada per a accedir a la lectura.

D’aquesta manera, es reconeix també l’eficiència i labor bibliotecària, que estiguen integrades en la seua comunitat i l’ús de les noves tecnologies. El premi està dotat econòmicament amb 2.777,77 euros destinats a l’adquisició de lots de llibres.
“La Xarxa de Biblioteques ha aconseguit aquest guardó en moltes ocasions però sempre és un motiu de satisfacció que la tasca siga reconeguda i que, a més, supose un benefici econòmic per als nostres centres i, en conseqüència, per a Llíria”, ha afirmat l’edil de la Xarxa Biblioteques, Paco García.

A més, el regidor ha explicat que l’àrea “està desenvolupant un pla d’actuació per al període 2022-2025 i les línies programàtiques que es deriven d’aquest responen plenament amb els criteris que el Ministeri valora”.

Finalment, “és gratificant veure com el treball constant que desenvolupa el servei públic de la Xarxa de Biblioteques és una referència a nivell estatal, ja que a part d’aquest reconeixement, ha sigut guardonat en altres iniciatives que han sigut pioneres en el món de la lectura i el seu foment”, ha afegit Paco García.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà