Llíria obri la seua nova Oficina de Fons Europeus

Ajuntament de Llíria
Ajuntament de Llíria

El seu objectiu és oferir suport per a la realització de treballs de rehabilitació en habitages i barris

L’Ajuntament de Llíria ha obert en la jornada de hui, 16 d’agost, la nova Oficina Tècnica de Fons Europeus de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica. Esta oficina estarà oberta de dilluns a divendres, en un horari de 08.30 a 14.00h. L’atenció al públic es desenvoluparà preferentment mitjançant cita prèvia, que podrà sol•licitar-se en el telèfon 963426006 o en el correu electrònic pedrola_elv@gva.es.

Entre els serveis que presta esta nova oficina es troben l’assistència a propietaris, tècnics i administradors de finques sobre ajudes per a la rehabilitació d’habitatges i edificis; prestació d’informació sobre requisits, quanties i procediments i, a més, també servirà com a punt informatiu sobre l’Informe d’Avaluació de l’Edifici d’Habitatges (IEEcv).

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Llíria, Isabel Llopis, ha afirmat que “el principal objectiu d’esta oficina serà oferir ajuda i suport en actuacions de rehabilitació tant en habitatges com en barris”.

S’uneix, d’esta manera, a l’obertura també de l’oficina Xaloc en la localitat edetana, la finalitat de la qual és parar atenció en qüestions sobre lloguers, ajuda a persones o famílies en risc de perdre el seu habitatge habitual, així com assessorament per a la rehabilitació d’edificis. “Amb esta mena de serveis busquem, sobretot, integrar tots els espais urbans i garantir que la ciutadania puga accedir a un habitatge digne”, ha explicat Llopis.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.