Els alumnes que estudien fora de Llíria rebran 120 euros per al transport

metro lliria

El termini de sol·licituds estarà obert de l’1 al 21 de setembre

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Llíria ha convocat el programa d’ajudes a la mobilitat per a l’alumnat que ha cursat estudis presencials no inclosos en l’oferta docent dels centres de la localitat.

La convocatòria, publicada en el Butlletí Oficial de la Província i corresponent al curs 2021-2022, està destinada a estudiants d’ensenyaments universitaris, de cicles formatius de grau superior i de titulacions artístiques superiors o equivalents.

Esta edició està dotada amb 14.000 euros i cada persona beneficiària rebrà 120 euros per a cobrir part del cost del transport als seus centres d’estudi.

Per a accedir al programa, es requereix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el curs anterior almenys el 60% de les assignatures o crèdits.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 21 de setembre, preferentment de manera telemàtica per la Seu Electrònica o en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, mitjançant cita prèvia per a fer el registre. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d’anuncis de la web municipal.

Ajudes AMPA

D’altra banda, l’Ajuntament ha convocat les subvencions per al desenvolupament de projectes educatius de les associacions de mares i pares d’alumnat i de les associacions d’alumnat dels centres docents del municipi durant el curs 2021-2022.

El termini de presentació de sol·licituds està obert de l’1 al 21 de setembre, i s’ha de realitzar a través de la Seu Electrònica.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà