Els socialistes Paco Gorrea i Fina Torrijo sumen els avals per a ser candidats a l’alcaldia de Llíria

paco gorrea

Les Primàries se celebraran el 16 d’octubre

El candidat del PSPV a l’alcaldia de Llíria eixirà de les Primàries que se celebraran el pròxim 16 d’octubre. Els dos aspirants a encapçalar la llista socialista en la capital del Túria, els regidors Paco Gorrea i Fina Torrijo han presentat hui els avals necessaris per a ratificar les seues respectives candidatures.

L’actual secretari general del PSPV de Llíria ha manifestat que “han sigut uns dies intensos de trobar-me amb companys de l’agrupació, de parlar de treball i de projectes”.

Gorreja ha presentat els avals acompanyat dels regidors del grup municipal socialista Consuelo Morató i Francesc Fombuena.

Segons l’edil, que ha entrat aquesta legislatura després de la dimissió de l’exalcalde Manolo Civera, “m’han transmés força, ganes i ànim. I tot això se suma a les ganes de continuar treballant pel nostre municipi i pels nostres veïns. Per a fer de Llíria una ciutat moderna, arrelada a les seues tradicions, al seu patrimoni i a la seua història, mirant sempre cap al futur”.

Per part seua, Fina Torrijo ha manifestat ha reconegut a Infotúria.com que encara que en principi no se li passava pel cap presentar la seua candidatura a l’alcaldia de Llíria, ha donat el perquè “la gent tant de dins com de fora del partit m’ha animat” i és una decisió “molt meditada”.

En aquest sentit ha donat les gràcies a través de les seues xarxes socials “a totes les persones que m’han animat per a fer aquest pas i que cada dia em traslladen les seues inquietuds”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà