Llíria proclama a les seues falleres majors Esperanza Rubio i Andrea Peris

fallleras lliria 2023

Prenen el relleu de Sonia i Irene

Llíria es prepara ja per a les Falles de 2023. L’alcalde Joanma Miguel ha proclamat a les màximes representants de la festa per al pròxim exercici. Esperanza Rubio Gregorio i Andrea Peris Expósito, de la comissió Avinguda dels Furs, seran la fallera major i fallera major infantil de la capital del Camp de Túria, respectivament.

Esperanza Rubio estarà acompanyada, en la seua cort d’honor, per Marian Bautista, María Herrero i Silvia Domingo. Per part seua, Andrea Peris compartirà l’any amb les xiquetes Dayana Martínez, Jéssica Félix i Carolina Olmos.

L’acte de proclamació s’ha celebrat en l’edifici Multiusos, amb la presència també del president de Junta Local Fallera, Martín Martínez, i una nodrida representació de les comissions falleres de la localitat.

El primer edil ha felicitat, en nom de la ciutat, a les noves falleres majors de Llíria a les quals ha animat a “disfrutarde cada acte en este apassionant any que compartiran al costat de tot el col·lectiu faller, en una experiència extraordinària”.

Abans de la proclamació, Junta Local Fallera ha celebrat l’acte de comiat oficial de les quals han sigut les seues antecessores, Sonia Cervera i Irene González. “Les falleres majors de Llíria 2020-2022 seran recordades sempre com les falleres de la pandèmia”, per la qual cosa ha volgut agrair-los el seu “compromís durant tot este temps tan complicat”.

Este acte, que precedeix al nou exercici faller, tindrà la seua continuïtat amb l’exaltació de les noves reines de la festa el pròxim 5 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà