El Conservatori de Llíria inicia la seua primera experiència Erasmus a Itàlia

Erasmus Bolonia

El grup de saxos desenvolupa activitats amb centres de l’Emilia-Romagna

El Conservatori Professional de Música de Llíria ha iniciat una segona mobilitat dins del Programa Erasmus+. “Esta nova experiència es desenvolupa en terres italianes, en la zona de l’Emilia-Romagna, a Bolonya”, ha explicat el regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García.

El grup de saxofons que s’ha desplaçat a Itàlia, està desenvolupant un ampli programa d’activitats, tant docents com de perfeccionament i culturals. Esta iniciativa s’està realitzant en els centres de referència del Liceu Musical “Lucio Dalla” de Bolonya i el Conservatori Superior de Cesena.

A més, farà un concert al costat de l’alumnat del Liceu “Lucio Dalla” demà divendres a Bolonya. En esta experiència d’intercanvi educatiu i cultural també han visitat Mòdena, Florència i Ràvena.

La directora del centre, Amparo Esteve, ha apuntat que “estem molt satisfets de poder continuar oferint estes oportunitats d’aprenentatge per al nostre alumnat, a través del programa de mobilitat Erasmus+, que va donar començament amb el nostre primer projecte concedit l’any 2020, i que gràcies a la posterior concessió de l’acreditació Erasmus continuarem treballant per a executar activitats de mobilitat d’alta qualitat per tota Europa”.

Per la seua part, el regidor Paco García ha assenyalat “la importància que l’alumnat del Conservatori de Llíria puga visitar unes altres països i conéixer els mètodes i tècniques educatives que es desenvolupen a Europa dins de l’àmbit musical, així com utilitzar este tipus d’intercanvis experiencials per a poder exportar la cultura musical de la nostra ciutat a altres parts del món, la qual cosa serveix perquè els nostres estudiants puguen adquirir noves vivències musicals que comparteixen amb altres músics de les seues mateixes edats”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà