Llíria reforça els treballs de repintat viari als carrers

paso peatones lliria

L’Ajuntament realitza una nova campanya de manteniment

L’empresa adjudicatària del manteniment de la senyalització viària de Llíria, ha iniciat esta setmana una nova campanya de repintat i manteniment que s’estendrà per diverses vies del municipi.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, “es tracta de l’última fase de treballs corresponent a este exercici 2022, que s’ha vist també reforçada amb la col·locació de senyalística vertical en aquells llocs on s’ha detectat algun desperfecte o s’ha sol·licitat per la Policia Local o el veïnat”.

Els treballs se centraran en el repintat principalment dels eixos vertebradors del municipi, com són les grans avingudes i carrers principals. S’ha posat especial recalcament en passos de vianants i altres elements de senyalització viària que milloren l’accessibilitat i seguretat dels vianants, com ja es va fer a principi del curs escolar en els accessos als centres educatius de la localitat.

García ha assenyalat que les tasques “es prolongaren durant algunes setmanes, per la qual cosa podrà veure’s afectada la circulació en alguns carrers mentre es desenvolupen estes labors de manteniment”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.