Llíria celebra l’exaltació de les falleres majors Esperanza Rubio i Andrea Peris

fallas lliria 2023

Han rebut la banda acreditativa del seu regnat

Les falles de la capital del Camp de Túria han rendit homenatge a Esperanza Rubio i Andrea Peris, fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament en un acte d’exaltació de les màximes representants de la festa per a l’exercici 2023 celebrat esta vesprada al teatre de la Unió Musical.

L’alcalde Joanma Miguel i el tinent d’alcalde Paco Gorrea, acompanyats pel president de Junta Local Fallera Martín Martínez, van imposar a Esperanza i Andrea les bandes acreditatives del seu regnat.

En una gala plena d’emocions, igualmentvan rebre el distintiu les components de les corts d’honor. La de la fallera major està formada per Marian Bautista, María Herrero i Silvia Domingo. Mentre que el món infantil està representat per les xiquetes Dayana Martínez, Jéssica Félix i Carolina Olmos.

Per l’escenari també va passar una representació de les sis comissions de la localitat, juntes locals d’altres municipis i entitats culturals de la localitat edetana, que van voler brindar el seu reconeixement a Esperanza i Andrea, les grans protagonistes de les Falles 2023 a Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà