Llíria convoca el concurs de balcons, façanes i aparadors de Nadal

El termini inscripció estarà obert fins al 9 de desembre

L’Ajuntament de Llíria ha convocat el concurs de engalanament de balcons, façanes i aparadors comercials amb motiu de les festes nadalenques. El termini inscripció estarà obert fins al pròxim 9 de desembre.

Compta amb tres categories: per a la millor façana, balcó o finestra de particular; millor aparador comercial; i el guardó per a la millor decoració d’estos elements feta per un col·lectiu com a comunitats veïnals o associacions.

En les dues primeres es concediran cinc premis de targetes de compra per a consumir en el comerç de Llíria, valorades entre 100 i 30 euros. Els guardons al millor col·lectiu seran tres amb bons d’entre 100 i 50 euros.

L’edil de Festes, Paco Gorrea, ha destacat que des de l’Ajuntament de Llíria impulsem de nou este certamen “per a oferir una imatge més atractiva de la nostra ciutat en estes festes a través de la participació ciutadana i la dinamització del comerç local”.

Les targetes de compra que es concedeixen amb els premis es podran canviar en els establiments comercials del municipi que s’adherisquen a la campanya a través del formulari que està disponible en el web municipal.

“D’esta manera, volem incentivar també el consum en el comerç de la nostra localitat durant estes dates, ja que es podran gastar des del dia de l’entrega dels guardons i fins al 13 de gener de 2023”, ha explicat la regidora de Comerç, Consuelo Morató.

Les bases i els formularis d’inscripció del concurs, que també compta amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, estan disponibles en el web de l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà