Els tres detinguts per l’assassinat de l’advocat de Llíria ingressen a la presó

Els autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit

La titular del Jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Llíria ha acordat hui l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança dels tres detinguts de 22, 23 i 36 anys en relació a la mort violenta d’un advocat, ocorreguda el mes de juny passat en un habitatge d’aquesta localitat.

La causa està oberta inicialment per delictes d’assassinat, robatori amb violència i intimidació i furt d’ús de vehicle de motor.

La Guàrdia Civil investigava des de juny la “possible mort violenta” d’aquesta persona, un home de 56 anys, el cadàver dels quals presentava signes de violència.

Segons fonts de la investigació, els tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny de 2022 i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d’objecte, i com a resultat dels mateixos va morir.

Els autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual van intentar extraure efectiu posteriorment, sense èxit.

A més, van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima.

Fruit de les investigacions, el passat dia 30 de novembre, la Guàrdia Civil de València va realitzar dos registres domiciliaris en Lliria i un altre d’Alberic. A més, es va procedir a la detenció de 3 homes de 22, 23 i 36 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes d’assassinat, robatori amb violència, furt d’ús de vehicles de motor i temptativa d’estafa.

Per a dur a terme les detencions i els registres han participat membres de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial, Grup del Reserva i Seguretat i patrulles de Seguretat Ciutadana i del Nucli de Serveis.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Lliria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà