‘Les dones no som territori de conquesta’, eix de l’Agenda per la Igualtat de Llíria 2023

agenda igualdad Llíria

Trasllada missatges de prevenció enfront de la violència de gènere i l’assetjament sexual

L’Ajuntament de Llíria ha presentat este matí l’Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2023, que enguany té per lema “Les dones no som territori de conquesta”. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde Joanma Miguel, l’agent municipal d’Igualtat Sonia Soto, la dissenyadora de la publicació Lina Vila, i professionals expertes en estes matèries del Centre Dona Rural de Yátova.

L’agenda dedica les seues pàgines a dues accions recollides en el I Pla d’Igualtat d’entre dones i homes, intern per al personal del Consistori i el II Pla Municipal d’Igualtat. Ofereix material divulgatiu per a previndre situacions d’assetjament sexual o per raó de sexe en l’àmbit laboral, i també de sensibilització enfront de la violència de gènere.

“Amb això volem fomentar un espai de treball més segur perquè ningú puga sentir-se violentada o discriminada per actituds sexistes, i es garantisca el respecte a la dignitat de les persones”, ha explicat el primer edil, Joanma Miguel.

De la mateixa manera, “pretén incrementar la conscienciació en la necessitat d’erradicar la violència de gènere per a construir una societat més igualitària”, ha afegit.

L’Agenda Municipal per la Igualtat de Gènere 2023 es distribuirà entre el personal de l’Ajuntament de Llíria, les associacions de dones de la localitat, els centres educatius i altres organismes públics.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.