Els Reis Mags tornen a recórrer els carrers de Llíria

Reyes Magos

Es llançaran 660 quilos de caramels i 9.000 monedes de xocolate

Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a recórrer els carrers de Llíria en la vesprada prèvia a la nit més màgica de l’any. La tradicional cavalcada dels Reis Mags torna a la programació festiva de la capital del Camp de Túria després de no celebrar-se al 2021 i oferir una versió estàtica l’any passat per les restriccions de la pandèmia.

Més de 400 persones conformaran la comitiva reial que este dijous, 5 de gener, partirà a les 17.30 hores des de l’esplanada situada enfront del Centre de Salut, i desfilarà fins a la plaça Major, on Ses Majestats d’Orient seran rebuts per la corporació municipal.

Els xiquets podran eixir a saludar als Reis Mags durant tot el recorregut que estarà ambientat per personatges d’animació i grups de música i ball. A més, es llançaran més de 660 quilos de caramels i 9.000 monedes de xocolate.

La cavalcada, organitzada per la Regidoria de Festes, comptarà amb la participació de l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Confraria de la Mare de Deú del Remei i de la Santíssima Trinitat, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Primitiva i de la Unió Musical, la Penya Arre, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de dansa Al-Hilal, el Grup de Danses “El Tossal”, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els grups de tabal i dolçaina Colla Pastrana i Camp de Túria, la batucada Matarantas de Villar del Arzobispo, i la Junta Local Fallera al costat dels sis comissions: Avinguda dels Furs, Plaça Major, Plaça de Pedralba, Pla de l’Arc, Alpelic i Colón-San Vicente de Paúl.

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà