40 aturats s’incorporen als nous tallers d’ocupació de Llíria

taller empleo lliria

‘Llíria, Dones Endavant’ formarà a 10 dones en jardineria

Amb l’inici de l’any, l’Ajuntament de Llíria ha posat en marxa dos nous tallers d’ocupació, ‘Llíria Accessible II’ i ‘Llíria, Dones Endavant’. Els programes, amb una inversió total de més d’1 milió d’euros, estancofinançats per Labora, el Ministeri de Treball i Economia Social i el consistori. Els participants rebran formació professional remunerada durant un any.

El programa ‘Llíria Accessible II’, amb un pressupost de 754.000 euros, comptarà amb tres tallers formatius en les especialitats d’obra, jardineria i soldadura, i amb 10 persones en cadascun.

El taller ‘Llíria, Dones Endavant’, amb 10 participants, està dirigit exclusivament a dones que rebran formació en jardineria. Este compta amb una inversió de 251.000 euros.

A més, s’ha contractat el personal docent i administratiu dels dos centres.

L’alcalde Joanma Miguel ha destacat “la continuïtat d’estos programes de foment de l’ocupació en el municipi, amb el suport d’altres administracions, que ofereix a les persones que participen en ells poder comptar, en el futur, amb noves oportunitats d’accés al mercat laboral”.

El regidor de Foment Econòmic, Francesc Fombuena, ha ressaltat que, en esta edició, “un total de 40 veïns i veïnes desocupades podran rebre una formació i experiència professional, al mateix temps que el seu treball es traduirà també en diverses millores per a la ciutat”.

Fi etapa taller ‘Llíria Accessible’

D’altra banda, Joanma Miguel i FrancescFombuena van entregar els diplomes acreditatius per la seua participació a l’alumnat del taller d’ocupació ‘Llíria Accessible’. Durant l’últim any, un total de 30 persones han rebut formació professional en les especialitats d’obra, jardineria i soldadura. A més, han realitzat, principalment, diferents actuacions de millora de l’accessibilitat en el municipi.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.