Els Reis Mags arriben a Llíria

Cabalgata reyes lliria

La cavalcada amb Melcior, Gaspar i Baltasar ha recorregut els carrers del municipi

Els xiquetsde Llíria han pogut disfrutar esta vesprada amb la presència dels Reis Mags. Melcior, Gaspar i Baltasar han recorregut, amb les seues carrosses, els carrers del municipi en la tradicional cavalcada, en la qual han estat acompanyats per més de 400 persones, entre figurants i músics, de diferents col·lectius locals.

En una vesprada plena d’il·lusió i molts desitjos, la colorida i multitudinària desfilada amb Ses Majestats d’Orient ha repartit 660 quilos de caramels i 9.000 monedes de xocolate.

cabalgata

L’esperada cavalcada ha conclòs a la plaça Major, on els Reis Mags han sigut rebuts per la corporació municipal i s’ha celebrat la representació de l’adoració al xiquet Jesús. A més, l’alcalde Joanma Miguel ha entregat la clau de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar, com a mostra de l’hospitalitat del poble de Llíria als seus il·lustres visitants.

Posteriorment, els Reis Mags s’han dirigit a cadascuna de les tres parròquies del municipi per a rebre als més menuts i oferir-los un regal en este màgic dia de l’any.

reyes magos lliria

La Regidoria de Festes ha organitzat esta cavalcada que tanca les festes nadalenques i ha comptat amb l’assistència de l’Arxiconfraria Cort de Maria, la Confraria dela Mare de Déu Remei i de la Santíssima Trinitat, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Primitiva i de la Unió Musical, la Penya Arre, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de dansa Al-Hilal, el Grup de Danses “El Tossal”, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els grups de tabal i dolçaina Colla Pastrana i Camp de Túria, la batucadaMatarantasde Villar del Arzobispo, i la Junta Local Fallera al costat de les comissions Avinguda dels Furs, Plaça de Pedralba, Pla de l’Arc, Alpelic i Colón-San Vicente de Paúl.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà