Power Electronics llança un programa tecnològic amb accés directe a ocupació

power

L’empresa Power Electronics, la planta principal de la qual està en el polígon de Carasses de Llíria, ha desenvolupat un nou programa en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València (UPV): ‘Essential Programari Tools in Energy Transition: Quality programari and cybersecurity in embedded systems’ que s’arrancarà al febrer amb 25 places i una duració aproximada de 100 hores impartides al llarg de dos mesos.

Aquest curs s’emmarca en les activitats de la Càtedra Power Electronics en la UPV, un projecte educatiu recent renovat amb la universitat i que té entre els seus objectius principals la transmissió del coneixement i la formació dels futurs enginyers. Amb aquesta formació la multinacional *buscatransmitir part del coneixement que ha adquirit durant els últims anys i que li ha ajudat a posicionar-se com una empresa líder en les energies renovables i en el nou camp de la mobilitat elèctrica.

Power Electronics té presència en els cinc continents, més de 3.000 treballadors una planta de producció de més de 100.000m2 i un centre tecnològic de R+D format per 250 enginyers a Llíria.

Un programa formatiu accessible, reembossable i amb ocupabilitat directa

La formació està dirigida tant a estudiants d’últim curs com a acabats de graduar o antics alumnes dels últims anys. A l’ésser un curs d’eines avançades, és necessari acreditar coneixements previs en desenvolupament de programari i/o comunicacions industrials.

Finançat per la Càtedra Power Electronics, té un cost inicial de 100 euros que seran reembossats a aquells que tinguen un rendiment alt en el curs. A més, a través d’aquesta formació, els estudiants tindran la possibilitat d’accedir a diferents llocs de treball, alguns d’ells en la pròpia companyia.

Aquest curs busca formar als estudiants d’enginyeria informàtica o de telecomunicacions en l’aplicació d’eines i plataformes clau per a optimitzar el treball en una multinacional tecnològica. En ell, els estudiants desenvoluparan un cas d’arquitectura hexagonal amb plataformes com Nest.js dins del mòdul de qualitat de programari, mentre que, dins del mòdul de ciberseguretat, aprendran els protocols més nous i exigents que es demanden en l’àrea de mobilitat elèctrica, on el xifratge i la generació d’enclavaments són fonamentals per a la seguretat de l’equip.

Power Electronics és el primer fabricant mundial d’inversors solars per a plantes fotovoltaiques a Europa, Oceania i Amèrica i el líder mundial en emmagatzematge energètic. Els seus productes són presents en prop de 2000 plantes en 35 països del món. La companyia va tancar l’any 2021 amb una xifra de 70 GW de potència AC instal·lada, que ha evitat l’abocament de més de 70,5 milions de tones de CO₂ al medi ambient.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà