Llíria inicia una prova pilot de la nova senyalització

señales Llíria

L’Ajuntament està actualitzant la senyalística urbana direccional

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria està procedint a l’actualització i millora de la senyalística urbana direccional, amb la finalitat de renovar i unificar els senyals indicatius, tant per a vehicles com per a vianants.

La iniciativa, ha apuntat el regidor Paco García, “té com a objectiu que el nou direccional senyalitze els itineraris d’entrada i eixida a Llíria des de les principals vies, així com indicar als conductors i vianants diferents punts d’interés, tant de caràcter administratiu com culturals i patrimonials”.

Amb esta nova senyalització es pretén també eliminar els vells pals indicatius que es troben deteriorats i obsolets, canviant-los a uns nous senyals adaptats a la normativa vigent.

García ha assenyalat que “s’estan reforçat els indicatius dels aparcaments dissuasius que en esta legislatura s’han habilitat en les entrades del municipi, per a aconseguir que les persones visitants arriben fins a estes zones, estacionen allí els seus vehicles i accedisquen a peu fins als diferents llocs d’interés situats en el centre comercial de Llíria”.

“També s’està realitzant una prova pilot de la nova senyalització de carrers mitjançant pals indicatius en la zona de Censals, amb la finalitat d’aconseguir una homogeneïtzació de les plaques i estandarditzar la seua retolació i característiques, la qual cosa es regularà en breu mitjançant ordenança municipal”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà