Llíria iniciarà les obres perquè torne l’aigua calenta a “El Canó”

Els vestuaris porten sense servei des de novembre

L’ajuntament de Llíria posarà fi al problema de l’aigua que pateixen les instal·lacions municipals de “El Canó”, durant les pròximes setmanes. Paco Gorrea, regidor d’esports, ha atés a Infoturia.com davant la situació en la qual es troba aquest enclavament.


Des de mes de novembre passat, les dutxes de davall de la graderia del camp de futbol estan inoperatives després de patir una nova avaria. Davant d’aquest contratemps, el consistori ha decidit canviar tota la instal·lació i realitzar una reparació integral.


“Des de l’ajuntament hem decidit posar fi a aquest problema que radica des de fa temps. Les successives reparacions no han servit per a posar solució, i amb el consens de tots els clubs, hem cedit tancar momentàniament i fer una auditoria”, ha afirmat Gorrea.


Una avaluació dels costos que augmentarà a 40.000 euros i que suposarà la comoditat per a més de 1000 persones que setmanalment utilitzen aquest espai esportiu. Durant el temps d’obres, el consistori ha donat l’alternatives a totes les persones que utilitzar els vestuaris d’altres recintes esportius com la ciutat de la raqueta o el pavelló Pla de l’Arc.


“Durant aquest temps els esportistes no es quedaran sense servei. L’ajuntament ha informat els clubs que tots els usuaris podran utilitzar els vestuaris de la ciutat de la raqueta o pavelló Pla de l’Arc”, informa el regidor.


Per part seua, la líder de l’oposició, Reme Mazzolari, ha criticat la tardança de l’ajuntament a acabar amb una situació que el municipi ve arrossegant de fa anys i que el consistori no han sabut fer bé.


“Aquestes obres arriben tard. Tot eren pegats. Així no anàvem a cap lloc. La instal·lació no està en condicions des de 2019, moment que en què la Generalitat Valenciana va tancar les dutxes per legionel·la. Aquell era el moment per a plantejar-se una solució definitiva. El que s’ha fet és tirar els diners. Lamente la indiferència de l’equip de govern amb el poliesportiu “El Canó” , que es troba completament abandonada”, ha afirmat Mazzolari.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà