Llíria implanta un nou sistema d’atenció sense cita prèvia

ayuntamiento lliria
ayuntamiento lliria

L’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana serà de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores

La regidora d’Interior i Modernització, Fina Torrijo, ha informat que l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) “ha vingut implantant de manera experimental, des de principis d’any, un nou sistema d’atenció organitzada. D’esta manera, les persones que acudeixen a este servei municipal poden realitzar els tràmits municipals encara que no hagen sol·licitat cita prèviament”.

L’Ajuntament aplicarà este sistema a partir del mes de març. L’horari de l’oficina serà de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores. S’assignarà un nombre màxim d’atencions per dia per a la ciutadania que acudisca sense cita prèvia.

“Amb esta mesura, es pretén donar als nostres veïns un millor servei i garantir el dret de la ciutadania per a relacionar-se amb l’Administració”, ha manifestat l’edila.

 Igualment, “encara que hi haja llibertat per a triar l’opció que millor s’acomode a cada persona amb este sistema d’atenció organitzada, recomanem l’ús de la cita prèvia per a evitar possibles esperes innecessàries, en el cas que es produïsquen moltes sol·licituds en el mateix dia”, ha afegit.

La cita prèvia es pot demanar per telèfon o a través de l’App i web municipal.

De la mateixa manera, existeix l’opció de realitzar els tràmits administratius des de casa amb la Seu Electrònica.

Els majors de 65 anys i persones amb diversitat funcional continuaran sent ateses sense cita prèvia com es realitza des de març del passat any, per a facilitar la relació d’aquests col·lectius amb l’Ajuntament.

Eel Consistori està estudiant l’ampliació d’este nou sistema a altres serveis municipals. No obstant això, en estos departaments es continuarà atenent sense cita a aquelles persones que justifiquen la urgència de l’actuació administrativa que necessiten realitzar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà