Les falles de Llíria apadrinen un arbre

Plantación árboles fallas 1

Les comissions planten exemplars al Canó com a resultat del premi ‘La Plantà del Vidre’ d’Ecovidrio

Les comissions falleres de Llíria han realitzat, esta vesprada, una plantació d’arbres al poliesportiu El Canó. Esta iniciativa és resultat del premi rebut pel municipi a través de la campanya ‘La Plantà del Vidre’, impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya.

En l’acte han participat l’alcalde Joanma Miguel, el director general de Qualitat i Educació Ambiental Joan Piquer, el tècnic de Gerència d’Ecovidrio Manuel Sala, i les falleres majors de Llíria, Esperanza Rubio i Andrea Peris.

S’han plantat un total de set arbres apadrinats per Junta Local Fallera i les sis comissions de la localitat.

Llíria va ser el municipi guanyador de la campanya ‘La Plantà del Vidre’ que tenia com a objectiu fomentar el reciclatge d’envasos de vidre durant les Falles de 2022.

La iniciativa pretenia, així, conscienciar a la ciutadania i, especialment, al col·lectiu faller, sobre la importància de separar correctament els residus d’envasos de vidre durant els dies festius.

La capital del Camp de Túria va participar, al costat d’altres 10 localitats valencianes, i va obtindre el guardó verd d’Ecovidrio i es va proclamar vencedora de la campanya en aconseguir més punts per incrementar en almenys un 5% la recollida de vidre respecte al mateix període de l’any anterior, i per la difusió que va fer de la iniciativa. A més, les comissions que van reciclar, en el seu propi contenidor, 400 kg o més de residus d’envasos de vidre, també van rebre un miniglú com a premi.

L’alcalde Joanma Miguel ha felicitat les comissions de Llíria “per fer unes Falles més verdes, que demostra que es pot fer compatible la sostenibilitat amb la festa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà