Mazzolari aposta per impulsar “un projecte sense precedents” per a recuperar i millorar els barris de Llíria

La candidata a l’alcaldia lamenta que “durant el Govern del PSOE i Compromís-MOVE hi ha hagut una falta de projecte global”

La candidata a l’alcaldia de Llíria i portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en el Consistori edetà, Reme Mazzolari, aposta per impulsar “un projecte sense precedents” per a recuperar i millorar els barris de Llíria davant el seu lamentable estat.

Mazzolari s’ha pronunciat d’aquesta manera al “mal estat” en el qual es troben nombrosos barris de la ciutat, ja que “no sols estan deteriorats, sinó que no s’ha invertit a adequar-los a les necessitats actuals”.

La dirigent popular ha assegurat que “els barris necessiten nombroses millores, com ara la reurbanització dels carrers i voreres, major accessibilitat, canvi de senyalització i pintura viària per el seu mal estat i, sobretot, més parcs, zones verdes i elements que donen més bellesa”.

En aquest sentit, Mazzolari ha destacat “la importància de treballar per a transformar el nostre municipi en una ciutat única, on les nostres senyes d’identitat i el seu caràcter donen als barris la bellesa i la prosperitat que es mereixen”.

“Durant els últims huit anys de Govern del PSOE i Compromís-MOVE hi ha hagut una falta de projecte global i les accions realitzades han sigut aïllades i inconnexes, sense una idea de ciutat sòlida” ha lamentat Mazzolari, qui ha defensat que “les accions han de respondre a una estratègia pensada i treballada per a saber quina imatge volem projectar de Llíria i en la qual s’entrellacen nombroses àrees per a mostrar tota la nostra essència com a ciutat”.

Per últim, Mazzolari ha destacat que “la nefasta gestió del Govern del PSOE i Compromís-MOVE amb la reiterada pèrdua de subvencions per a la ciutat s’ha traduït en una falta d’inversió en els barris palpable” i ha subratllat que “Llíria mereix més per a aconseguir entre tots ser una ciutat referent”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà