Llíria adquireix un nou camió de residus

camión residuos

Ha comptat amb una inversió de 187.429 euros

L’Ajuntament de Llíria ha reforçat el servei de replega de residus urbans amb l’adquisició d’un nou camió per a la Brigada de RSU que permetrà modernitzar la flota amb una inversió de 187.429 euros -subvencionat amb 114.012 euros a través del Pla d’Inversions de la Diputació de València-.

Amb este, són ja tres els vehicles que el consistori ha incorporat en els últims anys per a millorar la replega de residus.

A l’acte de recepció del camió van assistir l’alcalde Joanma Miguel i el tinent alcalde Paco García, juntament amb el responsable de la Brigada de Residus Sòlids Urbans i operaris d’esta, als quals se’ls va impartir una formació pràctica de com utilitzar les eines de la maquinària i com funciona l’equipament d’esta.

El nou vehicle té una capacitat neta de la càrrega de 16 metres cúbics i està equipat amb l’última tecnologia, amb la incorporació de càmera de visió posterior, sensors de seguretat per a les persones operàries, recollida de multicontenidors i funcionalitat per a diversos tipus de càrrega.

L’alcalde ha assenyalat la importància d’estes inversions que “permeten al personal públic treballar amb els millors mitjans materials per a desenvolupar de manera òptima les seues funcions”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà