Finalitza la construcció del bowl del skate park en el poliesportiu El Canó

Este equipament junt amb la segona fase suposarà una inversió total de 125.000 euros que s’uniran a altres actuacions en les intal.lacions esportives

L’Ajuntament de Llíria ha finalitzat els treballs de construcció del bowl del skate park en el poliesportiu municipal El Canó. L’alcalde Joanma Miguel i el regidor d’Esports, Paco Gorrea, han visitat el resultat d’estes obres que compten amb una inversió total de 124.987 euros.

Esta primera actuació s’ha desenvolupat en dos fases. La primera contemplava el buidatge i condicionament del camp de futbol 8 que estava sense ús des de fa anys per les foradades que s’havien produït en el terreny. En la segona, s’ha executat la construcció el bowl del skate park amb la seua corresponent xarxa de drenatge i una superfície de 203 metres quadrats. Es tracta d’una estructura amb solera de formigó excavada en el terreny amb formes arredonides en les seues parets i base realitzada mitjançant element polit.

En els pròxims dies, al costat del bowl, s’iniciaran els treballs per a realitzar una pista i estructures de patinatge que aniran connectades amb l’equipament ja construït.

A més, ha quedat preparada una altra zona de 1.914 m² destinada a la futura instal·lació d’una pista polivalent i una àrea de 526 m² per a usos comuns. L’edil d’Esports, Paco Gorrea, ha explicat que tot este espai multifuncional “es destinarà a la pràctica del patinatge, futbol sala i altres modalitats esportives”.

D’altra banda, està previst iniciar a final de la temporada el projecte de condicionament de les pistes cobertes annexes al Pavelló Pla de l’Arc, que comptarà amb una inversió de 900.000 euros.

El regidor també ha assenyalat altres millores que es realitzaran en El Canó com la reparació de la instal·lació hidràulica dels vestidors del recinte, amb un pressupost aproximat de 40.000 euros, la licitació del servei del bar que eixirà la setmana vinent i s’està condicionant en el recinte un nou espai per a les oficines dels clubs usuaris”.

A més, ha anunciat un altre projecte, amb una inversió de 123.000 euros, per a la remodelació dels banys i dutxes del trinquet municipal, que suposarà la instal·lació d’un sistema d’aigua calenta anti legionel·la i la renovació de les lluminàries per led, així com el pintat de la instal·lació que ja s’ha realitzat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà