Economia Sostenible i Llíria acorden col·laborar per a accelerar projectes empresarials

reunión conseller Economía Sostenible

El conveni pretén fer el municipi més atractiu per a la instal.lació d’empreses i captació de noves inversions

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, s’han reunit amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, per a preparar la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Conselleria i l’Ajuntament per a l’impuls de projectes empresarials declarats com a prioritaris d’inversió i que siguen d’interés estratègic per al municipi.

El conveni està contemplat en la Llei 19/2018, de 13 de juliol, d’acceleració de la inversió a projectes prioritaris (LAIP), que redueix els temps administratius autonòmics i locals a la meitat.

L’alcalde Joanma Miguel ha destacat que “portem diversos mesos treballant per a continuar sumant nous projectes empresarials al municipi, que generen oportunitats laborals, i de la mateixa manera donar suport a empreses ja implantades perquè puguen continuar creixent i creant ocupació”.

Igualment, Joanma Miguel ha explicat que “som conscients del problema que a vegades poden suposar les barreres burocràtiques i l’agilitat administrativa per al bon desenvolupament d’estes inversions. Per això, amb la signatura d’este tipus de convenis es persegueix augmentar la col·laboració necessària entre l’administració autonòmica i la local per a fer de Llíria un municipi més atractiu per a les mercantils i que facilite la implantació de nous projectes empresarials”.

“Este acord ens permetrà posicionar a Llíria a nivell internacional i estatal per a la captació de noves inversions i facilitar l’arribada de més empreses a la nostra localitat, amb el vaixell almirall del polígon de Carrasses, com ha ocorregut estos últims anys”, ha afegit.

Per part seua, el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha manifestat que “mantenim la nostra aposta pel desenvolupament de projectes que ajuden a generar ocupació, riquesa i aporten beneficis de caràcter social o mediambiental”. “Hem de continuar amb la bona faena que ha posicionat a la Comunitat Valenciana l’any passat en xifres rècord, amb una inversió estrangera productiva en el nostre territori, en 2022, de 2.036 milions d’euros, la qual cosa representa un creixement del 135% respecte al 2021, la major xifra des de fa una dècada”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà