Llíria tanca la proposta de liquidació de la UE-14

L’objectiu és obrir una nova fase per a poder concloure les obres d’urbanització

Des de l’Ajuntament de Llíria s’ha tancat la proposta de liquidació de les obres inconcluses, fa més d’una dècada, en la unitat UE-14, situada en l’entrada de Llíria per Benissanó i paral·lela al carrer València.

Esta actuació, ha recordat l’alcalde Joanma Miguel, “va ser una fallida més de la bambolla immobiliària, on fins a dues ocasions, es va fer concurs de creditors per les empreses promotores i constructores en esta actuació del nucli urbà de Llíria”.

El primer edil ha explicat que ara “s’ha conclòs la fase de liquidació de les obres executades, amb l’objectiu de tancar esta ferida urbanística i obrir una nova fase que puga conduir a finalitzar la urbanització d’esta zona d’expansió de la localitat, on hi ha diverses iniciatives que volen impulsar este projecte”.

L’alcalde i membres de l’equip de Govern, al costat del personal tècnic del Consistori que ha elaborat la documentació per a concloure la liquidació i portar avant la finalització d’este procediment, s’han reunit amb les persones propietàries de la UE-14, amb l’objectiu d’explicar com s’han desenvolupat els treballs, els criteris i metodologia que s’ha emprat i resoldre els dubtes que pogueren tindre.

Joanma Miguel va voler agrair a les persones afectades “la paciència que han tingut en tot este procés, que ha sigut llarg i complicat, però, finalment, s’ha pogut aconseguir tindre una proposta tancada i motivada de liquidació que es pretén portar per a la seua aprovació en el pròxim ple del mes de maig, per a tancar així un cicle i deixar les bases preparades per a poder concloure l’actuació en la pròxima legislatura”.

L’alcalde també ha destacat “el treball minuciós i complet que han realitzat, tant els serveis jurídics i tècnics municipals, com els peritatges externs que s’han encomanat per a tindre elements objectius i concrets que definiren millor les conclusions de la liquidació”.

Tancament actuacions urbanístiques
Estos treballs se sumen a la labor realitzada pel departament de Gestió i Planificació Urbanística, amb el tancament altres actuacions urbanístiques obertes a la localitat, com per exemple la finalització del Polígon de Carrasses, el sector terciari del ST-1, la UE-10, la UE-33 de Verger de Sant Miquel o la UE-29A d’Edeta que està a punt de finalitzar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà