El càmping de Dugarref de Llíria neteja la parcel·la afectada per un incendi

camping Dugarref

El Consistori havia fet un requeriment a la propietària perquè deixara en bon estat el recinte

La propietat del Camping Aguas de Llíria (Dugarref) ha iniciat els treballs de neteja i condicionament de la parcel·la que va patir un incendi fa unes setmanes.

Per part de l’Ajuntament s’havia fet un requeriment a la propietària per a netejar i deixar en bon estat la parcel·la situada s la partida agrícola de la Foia de la Monja del terme municipal de Llíria, que presentava un total estat d’abandó, amb part de les estructures edificades en ruïnes, ple d’herbes i mala herba, així com l’existència d’abocaments incontrolats en el seu interior.

Igualment, en el requeriment municipal s’ha posat l’accent en què el clos del perímetre està incomplet, permetent el lliure accés al recinte amb el consegüent perill que això pot comportar, especialment en les construccions en ruïnes i els abocaments incontrolats.

La parcel·la, ha explicat la regidora d’Urbanitzacions, “està abandonada des de fa diversos anys i presenta un mal estat de conservació, amb multitud de residus acumulats en el seu interior com a cartons, plàstics, matalassos, trossos de lona, parts de tanques, taulons de fusta, rajoles i altres materials de construcció, entre altres.

Per a Mª Cruz García García, esta situació “ha provocat que amb el pas del temps s’hagen multiplicat els abocaments il·legals en esta parcel·la, un fet que en estos moments està sent solucionat per la propietat que està duent a terme les labors de neteja, desbrossament i manteniment del clos i entrades al recinte, per a així reforçar la seguretat i evitar que es puga entrar i es continuen realitzant més abocaments”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà