Llíria crea un nou carril bici urbà al carrer Censals

 carril bici Censals

Este nou vial connectarà la xarxa ciclista des de Marines fins a la carretera d’Alcublas

L’Ajuntament de Llíria ha creat un nou carril bici que discorre pel carrer Censals. Així, “esta nova connexió facilitarà el trànsit ciclista des de l’entrada de Llíria per Pla de l’Arc fins a l’eixida a la carretera d’Alcublas”, ha explicat l’edil de Mobilitat Sostenible, Paco García.

Amb això es proporciona una connexió segura i directa entre totes dues confluències i es dona compliment a la dotació d’una nova infraestructura ciclista contemplada en el Pla Director de la Bici de Llíria que el municipi té aprovat, i que també està emmarcat dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS).

Paco García ha assenyalat que l’objectiu fonamental d’este carril bici “és donar un caràcter molt més amable al carrer, amb una reordenació viària que, a més de facilitar el desplaçament ciclista, limita la velocitat dels vehicles, genera una major seguretat per al ciclista i el vianant, i també es reubica la nova parada d’autobús”.

L’Ajuntament de Llíria reforça la seua aposta per la mobilitat sostenible gràcies a aquesta ciclovia, que serveix també per a connectar la zona oest del nucli urbà amb el poliesportiu El Canó, així com millorar els desplaçaments cap al parc de Sant Vicent.

Esta actuació completa el projecte de millora i ampliació de la xarxa ciclista de Llíria, que es va iniciar fa unes setmanes amb la remodelació i manteniment del carril bici a Sant Vicent, i que ara es conclou amb esta nova extensió ciclista dins del nucli urbà pel carrer Censals.

Reordenació entrada Censals-Pla de l’Arc
La reordenació viària s’ha fet pensant en la seguretat tant de vianants com dels ciclistes. Per a això, es procedirà al canvi de direcció del carrer Advocat Josep Escrig, que tindrà un únic sentit en direcció a Censals, al contrari que en l’actualitat. Este canvi entrarà en vigor en uns dies.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà