El Conservatori de Llíria obri el procediment per a les proves accés

conservatorio de música de lliria

El termini estarà obert fins a les 15.00 hores del dia 19 de maig, en la primera convocatòria. I del 3 al 14 de juliol en la segona

El regidor d’Ensenyaments Artístics de Llíria, Paco García, ha informat que el Conservatori professional de Música ha obert la inscripció a les proves d’accés per al curs 2023-2024. El procés s’ha de fer telemàticament, en el web: https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=17074

La taxa d’inscripció per a les proves és de 50,58 euros i s’abona també a través del mateix tràmit. Una vegada feta la inscripció, cal passar pel centre per a entregar la documentació o bé enviar-la per correu electrònic.

El termini estarà obert fins a les 15.00 hores del dia 19 de maig, en la primera convocatòria. I del 3 al 14 de juliol en la segona.

La documentació necessària per a formalitzar la inscripció inclou el DNI o document acreditatiu de l’edat, resguard de la inscripció telemàtica i del pagament de la taxa, i document acreditatiu de bonificació de taxes, si correspon per família nombrosa, monoparental, etc.

Segons indica l’edil d’Ensenyaments Artístics, per a iniciar els estudis del primer curs d’Ensenyaments Professionals és necessari superar una prova d’accés, mitjançant la qual es valorarà la maduresa, les destreses i els coneixements per a poder cursar-les. Esta prova es realitza en dos convocatòries anuals, juny i setembre.

Es tracta d’una prova pràctica dividida en tres exercicis: interpretació, primera vista instrumental i llenguatge musical. Es realitza de manera individual amb un tribunal compost per professorat del centre, dos de l’instrument o afins, i un de llenguatge musical. Els exercicis són eliminatoris.

Finalment, García ha apuntat que l’obertura d’este procés d’inscripció “està sent molt ben rebuda, ja que ara, en pertànyer el centre a la xarxa autonòmica, les famílies de l’alumnat només han de pagar la matrícula, sense cap quota mensual, per la qual cosa s’espera un increment d’estudiants per a l’inici del nou curs”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà