Compromís-Move es reivindica com la “millor opció” per a millorar Llíria

compromis-move-lliria

Joanma Miguel aspira a ser alcalde els quatre pròxims anys

“Som la millor opció per a construir la millor Llíria possible”. Així de contundent es va mostrar Joanma Miguel, l’actual alcalde i candidat a l’alcaldia per Compromís-Move en l’acte central de campanya, celebrat ahir al parc Silvestre d’Edeta.

L’acte -va ser dinàmic i àgil, allunyat dels típics mítings electorals- va servir per a presentar la llista electoral. La formació la va definir com “molt renovada, amb idees noves i molta il·lusió, i combinada amb experiència” i Miguel va explicar que són “persones que, per damunt de tot, estimen Llíria”.

El candidat va estar acompanyat per la consellera d’Agricultura, Isaura Navarro, qui va assegurar que Compromís es “preocupa per cuidar a les persones” i va ressaltar les transformacions realitzades pel Botànic en educació, polítiques socials i foment de l’ocupació.

Compromís-Move va aprofitar l’acte per a vendre gestió. “Hem fet moltes coses aquesta legislatura malgrat la pandèmia, de la qual ja no ens recordem -,va explicar Miguel-. Hi ha molts projectes en marxa, que hem iniciat i s’acabaran en breu i que són importantíssims per a la nostra ciutat”.

El candidat va destacar la creació de 1.000 llocs de treball gràcies a la implantació de noves empreses, i va anunciar l’arribada de “altres quatre companyies que crearan un miler de llocs més”.

Al llarg de la vesprada, es van recordar alguns dels assoliments: l’adhesió del conservatori a la xarxa de la Conselleria, amb un estalvi d’un milió d’euros anuals a les arques municipals i 1.000 euros per a cada alumne; la finalització de l’entrada de Llíria per Benissanó; la inversió de 3,5 M en instal·lacions esportives; l’inici de la construcció de l’IES Camp de Túria i el Palau de Justícia i la licitació del col·legi *n3; la consolidació de 17 llocs de la Policia Local després de més d’una dècada o l’atenció als veïns amb més de 500 reunions de Miguel en només dos anys.

Quant a les urbanitzacions, la representant de Move, M Cruz García, va defensar el model d’urbanització per fases amb contribucions especials, enfront de la política de PAIs del PP. A més, va anunciar la creació d’una brigada d’obres pròpies de les urbanitzacions per a poder atendre millor les seues necessitats i l’aposta per “continuar millorant els serveis”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà