El PP de Llíria defensa un projecte en El Canó que centralitze les noves instal·lacions esportives

La candidata popular destaca que “l’escolta i el treball diari per a atendre les necessitats dels diferents clubs serà fonamental”

La candidata a l’Alcaldia de Llíria, Reme Mazzolari, ha defensat un ambiciós projecte en el poliesportiu El Canó que centralitze les noves instal·lacions per a les diferents disciplines esportives, a més de mantindre les ja existents.

Mazzolari s’ha pronunciat així en la reunió que ha mantingut amb entitats esportives de la localitat, junt els membres de la candidatura. En este sentit, ha destacat que “l’escolta i el treball diari per a atendre les necessitats dels diferents clubs i associacions esportives serà fonamental en la gestió del PP”.

Igualment, Mazzolari ha assegurat que “centralitzant les instal·lacions en un mateix lloc s’aconsegueix fer una gestió més eficient i eficaç dels recursos municipals, no sols en el manteniment sinó també en el personal, i això es tradueix en un servei de qualitat per al ciutadà”.

A més, la candidata a l’Alcaldia de Llíria ha subratllat “la importància de treballar de manera conjunta amb les entitats esportives i que compte amb el màxim consens per a garantir l’èxit de les inversions que es realitzen i oferir d’aquesta manera el millor servei al ciutadà”.

Mazzolari ha destacat que “Llíria necessita més i millors infraestructures que donen resposta a les necessitats de la ciutadania, ja que en estos moments hi ha instal·lacions sobrecarregades i que no donen un bon servici” i ha conclòs “el compromís ferm d’ajudar als nostres esportistes d’elit locals que porten el nom de la ciutat per tots els racons del món”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà