La sequera obliga a intensificar la neteja viària del municipi

Llíria reforçarà la neteja durant els mesos d’agost i setembre

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, ha iniciat un pla intensiu de neteja davant de la falta de pluges que estem patint els mesos d’estiu, així té com a objectiu millorar la higiene i la imatge de la ciutat.

Concretament, des del mes d´agost i finsa finals de setembre, es va a realitzar en els carrers una neteja més profunda que l’ordinària a causa de la sequera que pateix la nostra zona. En el pla participaran tant el servei de recollida de residus com la Policia Local, i inclourà una hidronetejadora a pressió i un camió cisterna preparat amb una solución desinfectant.

En tot cas, des de la regidoria es recorda la importància de la participación ciutadana a l’hora de mantindre les vies públiques en les millors condicions i perquè la neteja siga efectiva. Així, el regidor Francesc Fombuena ha demanat “col·laboració amb una actuació que hui es fa necessària”. “Llíria será el que els veïns vullguem que siga. En eixe sentit, iniciàrem l’any passat la campanya ‘Llíria neta, gràcies a tu’, sabedors que precisem de la col·laboració de tots per a tindre una ciutat neta”, ha recordat.           

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà