Llíria clausura la Setmana de la Salut Mental

Manolo Civera, alcalde de la localitat, ha visitat el mercadet solidari junt al pilot de motociclisme Hèctor Faubel

El Centre de Salut de Llíria ha acollit hui l’última de les activitats emmarcades en la Setmana de la Salut Mental 2016. Membres de l’Associació Pentagrama, encarregada de l’organització de manera conjunta amb l’Ajuntament de les diferents activitats, han estat presents per a participar en la Jornada de Sensibilització i Divulgació a favor de la Salut Mental.

La presidenta de Pentagrama, Eva Gorriz, ha destacat que “la gent ha respost molt bé i ha sigut una Setmana de les més completes, amb molts tallers i molta assistència”.

No obstant i això, ha insistit en el fet que “hi ha molta desinformació” respecte a les malalties mentals i “la gent, el que desconeix, ho rebutja”. És per això que continuaran treballant per tal d’eliminar estigmes i prejudicis respecte al col·lectiu amb el que treballen.

A més de l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, també han assistit membres de l’equip directiu del Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria-Hospital de Llíria, així com personal de la Unitat de Salut Mental del centre de salut de Llíria i personal d’este centre.

Per últim, ha sigut Héctor Faubel, pilot de motociclisme i veí de la localitat, qui s’ha unit a la jornada de clausura.

Tots ells han col·laborat amb l’Associació Pentagrama adquirint productes artesanals del mercadet solidari.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà