Ana Guijarro i María Monfort, proclamades falleres majors

L’acte celebrat al Multiusos de Llíria ha servit per despedir les seues antecessores en el càrrec

La ciutat de Llíria ja ha iniciat el compte enrere cap a la setmana fallera de 2017 amb la proclamació de les seues màximes representants. Ana Guijarro Roselló, de la Falla Pla de l’Arc, i María Monfort Escudero, de la comissió Plaça Pedralba, han sigut nomenades oficialment fallera major i fallera major infantil de la localitat edetana per al nou exercici, respectivament.

L’acte, celebrat a l’edifici Multiusos, ha comptat amb la presència l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, l’edil de Festes, Pedro Vicente, i el president de la Junta Local Fallera, Manolo Romero.

Les falleres majors han estat acompanyades per les seues respectives corts d’honor. Ana Guijarro compta amb Maria Ángeles Espinosa, Elena Escobedo, Maria Dolores Garzón, Sheila Torres i Vanessa Ibáñez. Les components de la cort infantil són Bárbara Pardo, Jessica Sierra, Marian Bautista, Laura Sancho i Cynthia Bochons.

El primer edil ha tingut l’oportunitat de dirigir-se a Ana i María, falleres majors de 2017: “Des de hui compteu amb la nostra major admiració, una consideració merescuda a la tan orgullosa representació del vostre càrrec”. Així mateix, va voler destacar el “gran compromís i l’enorme responsabilitat” que eixe càrrec exigix “per ser l’estendard humà que encapçala la festa”.

Manolo Civera ha aprofitat l’ocasió per agrair a les falleres majors de 2016, Marta Romero i Belanna Harrow, l’entusiasme amb què han viscut el seu exercici. “Si per a vosaltres este any quedarà sempre gravat en la vostra memòria, nosaltres sempre vos tindrem en el record, en eixe llibre de vivències i emocions que va escrivint la comunitat fallera de Llíria”, ha afegit l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà