La Fallera Major Infantil de València acompanya a Ana Guijarro i María Monfort

Llíria celebra en la Unió Musical la solemne exaltació de les falleres majors de la localitat

Un any més Llíria va exaltar a  les sues falleres majors en un acte celebrat, en aquesta ocasió, en la Unió Musical. La Fallera Major Infantil de València, Clara María Parejo, va acompanyar a les màximes representants de la localitat en el seu día, Ana Guijarro i María Monfort, fallera major y fallera major infantil, respectivament.

La exaltació, dividida en dos parts, començà amb l’actuació de la formació Brass Band del Conservatori de Música de Llíria. A continuació, pujaren a l’escenari les components de les corts d’honor, que de mans del president de la Junta Local Fallera de Llíria, Manolo Romero, van rebre les seues bandes acreditatives.

Després d’elles, va arribar un dels moments més destacats de la vesprada, la imposició de bandes a Ana Guijarro i María Monfort, per part del primer edil i del regidor de Festes, Pedro Vicente. Amb la recepció d’un element tan simbòlic, passaren a formar part de la història fallera de la capital del Camp de Túria.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, va animar a impregnar-se “de la felicitat dels vostres, vostres famílies i vostres comissions” i a “sentir la admiració que ells tenen per vosaltres, perquè és la mateixa que té la vostra ciutat en veure a les seues noves reines”.

Civera no desaprofità l’ocasió per animar al col·lectiu faller a “demostrar-li al món sencer que la nostra  festa és mereixedora de ser declarada Patrimoni Inmaterial de la Humanitat por la UNESCO” para al que, com va apuntar, “és més important que mai la unió per a aconseguir-ho”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà