La Sant Silvestre recaptarà fons contra el càncer i arreplegarà aliments per a Cáritas

La inscripció a la cursa del 28 de desembre es farà amb una aportació de menjar o amb un donatiu a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Llíria

Per quart any consecutiu, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Llíria ha organitzat, per al dia 28 de desembre, la Sant Silvestre Solidària, una carrera per circuit urbà amb un recorregut de tres quilòmetres, l’objectiu del qual és el de recaptar fons per a la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, així com el d’arreplegar aliments per a Cáritas Llíria. L’eixida s’efectuarà a les 20 hores des de la plaça Major.

Es tracta d’una prova per a totes les edats i categories. Les persones interessades en participar hauran d’inscriure’s en l’oficina de l’àrea d’esports en el Pavelló Pla de l’Arc, en l’Espai Jove o en la piscina coberta municipal, fins al dia 27 de desembre.

Així mateix, podran fer-ho en els comerços Ferreteria les Reixes, Carnisseria Villanueva, Piscinas H2O, Horno Santa Ana, Menuts Rodrigo, Forn el Duc, Avantours Viatges, Sport Moros i Caixa Popular.

Per a efectuar la dita inscripció, els corredors hauran d’aportar una quantitat mínima d’un quilo d’aliments no peribles o fer una donació, el mateix dia de la prova, mínima d’un euro, a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de la localitat edetana.

El mateix dia de la cursa, les inscripcions es duran a terme en la porta de l’Ajuntament, des de les 18.30 hores fins mitja hora abans de l’inici.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà