L’Ajuntament contracta a 33 treballadors amb els programes d’ocupació

Els principals beneficiaris són desocupats de llarga duració de Llíria que realitzaran obres i servicis d’interés general

Un total de 33 treballadors s’han incorporat a l’Ajuntament de Llíria en les últimes setmanes a través dels programes d’iniciativa social per al foment de l’ocupació impulsats pel Servef. El Consistori edetà i la Conselleria d’Economia participen en estos plans que oferixen contractes d’una duració de tres a sis mesos.  

El regidor de Promoció Econòmica, Ferran Pina, ha explicat que estos plans d’ocupació “contemplen llocs de treball tant qualificats com no qualificats així com per a distintes franges d’edat, per a donar opcions a tots els col•lectius de desocupats”.

Estos programes han sigut l’EMCORD, destinat a desocupats de llarga duració per a la realització d’obres i servicis d’interés general; l’EMCORP, els beneficiaris del qual són els desocupats majors de 45 anys; l’EMCOLD, per a exercir labors d’orientació laboral; i el Salari Jove, dedicat a jóvens menors de 30 anys amb titulació i sense experiència laboral.

Estes últimes iniciatives reforcen els programes de beques per a estudiants en pràctiques de la Diputació de València, així com els distints plans municipals d’ocupació impulsats pel propi Ajuntament de Llíria, que han permés la contractació de quasi 100 persones al llarg de 2016.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà