Compromís impulsa als pressupostos un aparcament de 90 places al centre

El ple de l’Ajuntament de Llíria debatrà els comptes per a 2017 dijous que ve

El grup municipal de Compromís-MoVe ha proposat als pressupostos municipals, que es debatran en el ple dijous que ve, impulsar un aparcament de 90 places a la zona centro de Llíria d’ús públic i en subterrani que done cobertura al procés de peatonalització i disseny comercial que s’ha iniciat al Carrer Sant Vicent i Plaza Partidors i que es pretén portar a la Plaça Major i adjacents.

La proposta que presenta Compromís-MoVe se centra en el lloguer, amb possibilitat d’opció de compra, de prop de 90 places d’aparcament situades en ple centre comercial de Llíria. “Un nombre important de places d’aparcament que vindria a solucionar una manca que el municipi té des de fa dècades i que diversos informes i estudis comercials han ressenyat de la seua falta”.

Una de les contínues reivindicacions que la Federació de Comerç Local ha traslladat a la coalició ha estat la de dotar-se el municipi de nous espais i aparcaments públics dissuasius que ajuden a fer més “atractiva” i “amable” la ciutat per al visitant i el comprador local.

En aquest sentit, Compromís-MoVe ja va proposar fa uns anys utilitzar els solars urbans buits per habilitar aparcaments provisionals, tal com s’està fent en alguns espais de la ciutat com a la zona de la Venta o Mura, però que “continuen sent insuficients”.

El futur aparcament que es proposa tindria caràcter públic i podria vincular-se amb la gestió de la zona ORA, donant cobertura a tota la trama comercial del centre de la Ciutat i la que es concentra al Carrer Duc de Llíria. Un servei que “podria conveniarse amb els comerços locals per poder facilitar l’ús de les places als usuaris d’aquests establiments comercials”.

La coalició ha proposat al pressupost d’inversions de 2017 la re pavimentació del solar que s’utilitza com a aparcament en ‘La Cultural’, que “es converteix en un fanguer quan plou i la resta de l’any l’única cosa que produeix és polseguera per als veïns dels habitatges adjacents”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà