Liciten les obres del carril bici a les urbanitzacions de la zona nord-oest

La proposta de Compromís-MoVe veu la llum a través d’una ajuda de 100.000 euros de la Diputació de València

Avui ha eixit l’anunci de l’Ajuntament de Llíria sobre convocatòria de procediment obert per contractar l’obra de carril bici per als vianants de connexió des del casc urbà de la localitat al carril bici existent en l’accés Llíria Oest de l’autovia CV-35 direcció a Casinos.

Segons la regidora de Compromís-MoVe, Elena Jimenez Garrido, la proposta que va fer la coalició en 2012 sobre la dotació d’un carril bici que connectara la localitat amb les urbanitzacions i l’Hospital de Llíria va a convertir-se en una realitat en breu.

Les obres es van a realitzar gràcies a una ajuda que la Diputació de València ha concedit al municipi de Llíria i, segons Jimenez, “es podrà materialitzar una demanda veïnal que ha estat reivindicada tant per la Federació d’Urbanitzacions com per la Coalició de Compromís-MoVe”.

Amb aquesta licitació, apunta l’edil, s’inicien els tràmits per poder executar les obres de construcció del carril bici que farà de nexe de connexió entre la ciutat i la urbanització de Montecollado, d’on parteix el camí Vell de Xelva, el qual uneix a totes les urbanitzacions al nord-oest de la localitat, la zona industrial i el nou hospital.

Una infraestructura verda que “s’incardina en el projecte de vies verdes que defensa la coalició de Compromís-Move i que a poc a poc va implantant-se en el municipi de Llíria”.

Per Jimenez, aquesta infraestructura era “molt important” per millorar la mobilitat entre el casc urbà i les zones residencials, industrials i serveis sanitaris, per això, “des de Compromís es va impulsar aquest projecte juntament amb els veïns i residents a la zona i pensant en la posada en marxa del nou Hospital de Llíria”.

Des de Compromís-Move s’estan impulsant altres connexions interurbanes amb les zones residencials del municipi, com la que s’ha aprovat de l’accés a Puig i Lis i entorn de Sant Vicent des de la CV-25 (Ctra. Marines-Olocau), la qual ja compta amb una dotació de 300.000 euros.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà