Beatriz Fernández Aucejo, primera dona que dirigix l’Oquesta de la Unió Musical

El concert de presentació serà el dissabte al teatre de la societat musical de Llíria

El teatre de la Unió Musical de Llíria obrirà les portes el dissabte 25 de febrer per a realitzar el concert de presentació de la nova directora titular de l’Orquestra Simfònica, Beatriz Fernández Aucejo, la primera dona que dirigix una de les agrupacións musicals de la Unió.

Amb la incorporació d’esta jove directora, llicenciada en Direcció d’Orquestra, la societat musical de Llíria vol “donar-li a l’orquestra l’ansiada estabilitat en la direcció amb una batuta de prestigi”.

Beatriz Fernández s´ha format entre mestres valencians de la talla de Cristóbal Soler, José Miguel Rodilla, Manuel Galduf, Ferrer Ferran, Ernesto Izquierdo, José Maria Cervera Collado.

Ha dirigit orquestres nacionals i internacionals,  ha sigut nomenada subdirectora de la Banda Municipal de Barcelona i en l’actualitat és directora titular de , la ‘Lira Castellonera’ de Villanova de Castelló, l’Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de València i de l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria.

En el concert que realitzarà  l’orquestra s’interpretaran obres del classicisme musical: Divertiment en Fa Major, KV 138 de W. A. Mozart i la Simfonia No 63, La Roxelane de J. Haydn.

Beatriz Fernández serà també la primera dona que dirigisca ‘El Faller’ en la Entrada de Bandes el diumenge abans de la Crida, un acte en el qual coordinarà l’actuació de 14 agrupacions musicals, societats i associacions en la plaça de l’Ajuntament de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà