El Concurs de Jóvens Intèrprets arranca amb 83 participants

concursomusica

El Conservatori de Llíria va acollir el passat cap de setmana les proves de l’especialitat de vent-metall

Les audicions del Concurs Internacional de Jóvens Intèrprets ‘Ciutat de Llíria’ 2017 es van iniciar amb l’especialitat de vent-metall amb la participació de 83 músics procedents de les comunitats autònomes de Madrid, La Rioja, Andalusia, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Illes Balears, Aragó, i també del Regne Unit.

La primera especialitat instrumental es va desenvolupar amb la presència de 18 intèrprets. Nou van passar a la final que es va realitzar el diumenge amb la interpretació de l’obra lliure. Marc Ferrando Pelegrí, d’11 anys i natural de Simat de la Valldigna, va obtindre el premi Laurona. Ricard Ortega Ribera (Sueca, 18 anys) va resultar vencedor en la modalitat Leiria i Josep Colom Gimeno (Cullera, 25 anys) en l’Edeta.

El Conservatori de Música de Llíria acull les proves del concurs que se celebraran tots els caps de setmana fins al pròxim 11 de juny.

En l’especialitat de vent-fusta participaran 27 intèrprets, en piano 10, en corda fregada 15, en percussió 6, i en corda pinçada 7.

El guanyador de la modalitat Laurona rep un premi dotat amb 300 euros, mentres que per a la Leiria és de 500 euros, i per a l’Edeta de 800. Cada especialitat instrumental compta amb tres modalitats per edat: Laurona, per a jóvens fins als 15 anys; Leiria, fins als 18; i Edeta, per a jóvens fins als 26.

A més, es concedirà una beca de 300 euros al millor participant finalista, que siga veí de Llíria i alumne del Conservatori de Música de Llíria, i que no haja sigut guardonat en cap de les distintes modalitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà