CCOO exigeix la nova central de Policia Local en el Pla de l’Arc

retenpolicialocalEl sindicat denuncia les “pèssimes condicions” en les que es presta el servei a Llíria

La secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Llíria ha presentat un escrit en el que manifesten que els agents del cos de la Policia Local estan des de principi dels anys 90 ubicats en un “edifici vell” amb moltes mancances i que no esta “ni concebut, ni preparat per albergar un cos de seguretat i una plantilla com la que té l’ajuntament a hores d’ara”.

A més, apunten que, este edifici “no compta amb condicions de salubritat i higiene, ja que es un espai reduït on diàriament passen moltes persones i on s’han detectat nombroses plagues de panderoles, mosquits i humitats”.

L’Ajuntament de Llíria, en 2011 va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics, la necessitat de fer un nou edifici en l’actual solar que albergarà una central de Policia Local amb les especificacions tècniques i de necessitats bàsiques que requereix un cos de seguretat pública local.

En eixe moment es va redactar un projecte bàsic i execució i del projecte d’enderrocament i estudi de gestió de residus per a construir el nou retén de la Policia Local de Llíria, ja que en una primera fase s’havien construït uns vestidors al mateix recinte, els quals també necessiten ja d’una adaptació en el seu sostre per eradicar les continuades goteres que pateixen.

CCOO li recorda al govern local que, en esta legislatura “s’han pres nous acords al respecte per unanimitat de tots els grups, com són els d’executar este nou edifici i la dotació pressupostaria per dur endavant, tant el projecte com l’obra”.

Des del Sindicat no s’entén com “tenint el solar, tenint la dotació per a la redacció del projecte i tenint una partida de 700 mil euros per fer les obres, es continua mantenint en un edifici deplorable i en males condicions” a una plantilla de prop de 40 agents de policia local.

La central sindical reclama a l’equip de govern que s’inicien els tràmits de manera urgent per contractar les obres d’este nou edifici de Policia Local, tal i com està acordat pel ple “reservant-se les accions que en matèria de seguretat i higiene i d’inspecció es puguen derivar cas de no dur endavant la construcció d’esta nova instal•lació i mantindré la pèssima situació en la que es manté als agents de la policia local en la prestació dels serveis diàriament”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà