Llíria acollirà la tercera etapa de la Volta a València

 

El pròxim dissabte 8 de setembre

Llíria acollirà la tercera etapa de la vuitena edició de la Volta Ciclista Província de València que es durà a terme el pròxim dissabte 8 de setembre.

Els veïns de la capital de Camp de Túria podran presenciar l’etapa de 20,8 quilòmetres al seu pas per Llíria des de poc abans de l’eixida oficial de meta, a les 15.00 hores.

La resta d’etapes de la Volta Ciclista Província de València comprenen recorreguts entre València i Riba-roja del Túria en la seua primera jornada el 6 de setembre amb un total de 132 quilòmetres, una segona entre Benagéber i Aras de los Olmos el dia 7 de 153 quilòmetres i la fase final, el dia 9, a Montcada, de 123 quilòmetres.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llíria, Pedro Vicente Alamá, ha acudit a la presentació en la Diputació de València. “Des de la regidoria d’Esports treballem perquè Llíria torne a ser la capital del ciclisme de tota Espanya. L’any passat ja va ser seu de l’eixida de la Volta Ciclista a Espanya. Per a nosaltres és un honor albergar tipus d’esdeveniments esportius i que la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana compte amb el nostre municipi com a referent de la Comunitat Valenciana”.

També ha agraït a la Penya Pedal “pel seu treball constant en tots aquests esdeveniments”, explica l’edil.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà