El pavelló de Pla de l’Arc es converteix en seu per visitar la Copa del Món de Futbol aconseguida en 2010 per la selección espanyola

video copa del món a Llíria  Vídeo de la Copa del Món a Llíria

Membres de l’equip de govern edetà, representants del món del futbol d’este municipi, escolars i veïns de Llíria han pogut admirar en el matí de huí la Copa del Món de futbol que va aconseguir la selección española el 11 de juny de 2010, a Sud-àfrica.

JGC

Este trofeu ha estat exposat al Pavelló Pla d l’Arc de Llíria i una gran quantitat d’aficionats i seguidors del futbol han volgut fotografiar-se amb la Copa que va aconseguir la selecció espanyola en l’últim Mundial.  

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, acompanyat per regidors de la corporació local i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz, també han participat en l’acte, en el què també han estat presents representants del Llíria CF, tant a l’actual equip i Junta Directiva, com a èpoques anteriors.

Izquierdo ha entregat a la Federació Espanyola i a la Federació Valenciana un detall en agraïment per haver portat la copa a Llíria, i ha destacat que “ha suposat un acte molt bonic per a molts jóvens de Llíria, que han disfrutat d’una oportunitat única per a vore de prop el trofeu que han alçat els seus jugadors favorits, compartint el gran èxit aconseguit per la selecció espanyola de futbol en el Mundial de Sud-àfrica”.

 

4 Comentaris
 1. M’agrada el futbol i em vaig alegrar molt quan me vaig enterar de que venia la Copa al meu poble. Disfrtutí de l’èxit esportiu d’Espanya a llíria! La meua enhorabona a l’alcalde de Llíria per les seues gestions i per aconseguir que vinguera la Copa del Món.

 2. Jo passe d’espanya i no em considere espanyol, passa alguna cosa? Per tant el comentari del sr o sra Soledad no el considere cap insult si això era la seva intenció. Hi ha llibertat, no? doncs cadascú que siga el que un vullga ser, no?
  Però trobe lleig que s’utilitze xiquets xicotets per muntar-se la festeta i ja manipular-los de xicotets en el que ham de ser o no ha de ser.

 3. [quote name=”Soledad huete”]Me comentan que miembros de la oposición se han negado a figurar en la recepción de la copa ganada por España, alegando que ellos en todo caso serian Catalanes.

  SIN COMENTARIOS[/quote]

  Acaban de escuchar el parte de Intereconomía. Intereconomía, la radio sin complejos de la gente (de derechas) sin complejos. ¡¡¡Vivaspaña!!!

 4. Me comentan que miembros de la oposición se han negado a figurar en la recepción de la copa ganada por España, alegando que ellos en todo caso serian Catalanes.

  SIN COMENTARIOS

Respondre

Your email address will not be published.