Llíria rep un reconeixement de la RFEBM per l’organització del Mundial d’Handbol femení

balonmano

Fina Torrijo va recollir esta distinció en la ‘Gala de los Premios Nacionales 2022’

L’Ajuntament de Llíria va ser distingit amb un reconeixement especial en la Gala de los Premios Nacionales 2022 que organitza la Real Federación Española de Balonmano(RFEBM). La primera tinenta d’alcalde Fina Torrijo, va recollir este guardó de mans del president federatiu, Paco Blázquez, en l’acte que es va celebrar este passat cap de setmana a l’Auditorio del Banco Santander de Madrid.

En la categoria d’institucions, la RFEBM va voler reconéixer la contribució de l’Ajuntament de Llíria a l’organització del Campionat del Món femení, com una de les seus del Mundial al costat dels municipis de Torrevella, Granollers i Castelló.

La localitat edetana va albergar esta cita històrica per a l’handbol al nostre país, que es va celebrar el mes de desembre passat. L’esdeveniment va resultar un gran èxit organitzatiu, que a més va servir per a projectar internacionalment la ciutat de Llíria, va permetre disfrutar del millor handbol del món i va ajudar a posicionar l’esport femení.

La Real Federación Española de Balonmano posava el punt final a esta extraordinària temporada amb esta gala en la qual va fer entrega d’al voltant de 50 premis per a reconéixer la labor de persones i entitats clau en cadascun dels estaments que conformen l’handbol espanyol.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà