Llíria dona ajudes als esportistes d’elit

Per primera vegada s’estableix una convocatòria anual en règim de concurrència competitiva

L’Ajuntament de Llíria ha tret una convocatòria d’ajudes, en règim de concurrència competitiva, per a esportistes d’elit del municipi, corresponent a la temporada 2021-2022. Les sol·licituds per a accedir a estes subvencions es poden presentar des de hui i fins al pròxim 18 de novembre.

L’edil d’Esports, Paco Gorrea, ha manifestat que “hem volgut llançar també estes ajudes per a col·laborar amb els nostres destacats esportistes locals, que competeixen de manera individual en tornejos nacionals i internacionals, igual que ja fem en el programa anual de subvencions dirigida als clubs del municipi”.

Precisament, esta mateixa setmana, l’Ajuntament va publicar esta convocatòria que repartirà 105.000 euros entre les entitats esportives de la localitat.

“Amb este nou paquet d’ajudes, pretenem donar el nostre suport a estos grans esportistes que porten el nom de Llíria per on competeixen i contribuir a facilitar el desenvolupament de la seua carrera que sempre requereix un gran esforç tant personal com econòmic”, ha declarat el regidor.

“Fins ara, estes subvencions a esportistes d’elit s’havien donat de manera individualitzada mitjançant convenis de col·laboració singulars, però d’esta manera es podrà fer, de manera permanent tots els anys, un repartiment més equitatiu i just perquè puguen accedir tots, i la nostra intenció és, igualment, anar incrementant la partida econòmica en els pròxims exercicis”, ha explicat Paco Gorrea.

Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d’anuncis de la web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà