El CB Llíria es queda a les portes de Leb Plata

Els edetans van acabar en tercera posició del grup empatats amb el primer i segon classificat

El Club Básquet Llíria s’ha quedat a les portes de tornar a LEB Plata. Els edetans, amb un balanç de dues victòries i una derrota no va poder classificar-se per a la fase de millors segons després de ser superat pel básquet average particular.

Els de Víctor Rubio van arrancar la fase d’ascens amb un il·lusionant triomf davant el Huelva Comerç Viridis, 75-77, en un encoentre en que els valencians van resistir l’empenyiment dels amfitrions per a sumar el primer punt del playoff.

En la segona jornada, després d’una bona primera meitat, els del Pla de L’Arc no van poder mantindre el percentatge d’anotació i van ser superats per l’UE Mataró Homs, 71-87, que condemnaria a l’equip en la diferència de punts final. Carlos Cerdán va ser l’MVP del partit amb 30 de valoració.

En la tercera i última data, els edetans van remuntar en un últim quart d’infart per a sumar el segon triomf de la fase d’ascens, 70-73 davant CB Chantada, però la derrota dels catalans en l’altre encontre del dia va condemnar a la tercera i definitiva plaça en el grup.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà