El servei de salut de Loriguilla es trasllada al local de la Policia Local per les obres d’ampliació del Centre de Salut

AMBULATORIO Loriguilla Camp de Túria

El trasllat es farà efectiu el 14 de gener, per la qual cosa aquell dia el servei s’oferirà en l’ambulatori de Riba-roja del Túria

Des de el proper 17 de gener, està previst que comencen les obres d’ampliació i reforma del Centre de Salut de Loriguilla, que tindran una duració aproximada de 4 o 5 mesos.

Així doncs, durant el temps que duren els treballs d’ampliació i reforma el servei de salut se situarà en el local en el qual es troba actualment la comissaria de policia, en l’avinguda de l’Oest, al costat de l’Agència de Lectura i l’Ajuntament. Les dependències policials quedaran, al seu torn, localitzades a la Casa de la Cultura, amb entrada per la Plaça Major.

El trasllat del servei es durà a terme el 14 de gener, per la qual cosa aqueix dia les persones que tinguen cita o que necessiten ser ateses per problemes de salut hauran d’acudir al Centre de Riba-roja del Túria.

D’aquesta manera, l’Ajuntament continua treballant per a ampliar i millorar l’oferta sanitària en el municipi, dotant-lo d’un Centre de Salut amb la intenció del futur i al creixement demogràfic que en els últims anys ha experimentat Loriguilla.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà