Comencen les obres del nou col·legi Mozart de Loriguilla

Loriguilla alcalde

El centre educatiu tindrà una capacitat per a 450 estudiants

Loriguilla està hui més prop de veure un dels seus projectes més importants fet realitat. Les obres del nou CEIP Mozart ja han començat i en un termini aproximat de 15 mesos el Consistori preveu poder inaugurar aquest centre educatiu amb capacitat per a 450 estudiants.

El projecte d’obra té un pressupost total de 5.319.309,57 euros i serà executat per l’empresa ORTHEM SERVEIS I ACTUACIONS AMBIENTALS, SA. Així mateix, s’ha designat com a responsable del contracte a la mercantil projectista i encarregada de la direcció facultativa de l’obra, UTE FRANCISCO LUIS MIRAVETE MARTÍN FRANCESC DE PAULA GARCÍA MARTÍNEZ DICOTEC.

L’alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, ha destacat que aquesta inversió “és la major de la història del municipi en matèria d’educació”. “Una cosa de la qual estem molt orgullosos, ja que a més es tracta d’un projecte que beneficiarà a la comunitat educativa de Loriguilla.

L’Ajuntament, després d’adherir-se al programa Edificant, va aprovar en ple, per unanimitat, assumir les competències de la construcció del nou col·legi, amb la finalitat d’agilitar la construcció de la nova infraestructura i la Conselleria d’Educació va acceptar delegar aquesta actuació per un import subvencionat de 5.670.030, 36 euros.

El nou centre educatiu es construirà sobre una parcel·la de titularitat municipal de 11.000 metres quadrats i comptarà amb sis aules d’infantil, dotze de primària, un menjador i un gimnàs, que es disposaran en dues plantes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà