Loriguilla presenta el seu Pla d’Inversions 2022-2023

plan de inversiones loriguilla

L’Ajuntament rebrà 454.753 euros de la Diputació

L’Ajuntament de Loriguilla ha presentat el seu Pla d’Inversions Municipal 2022-2023, que pretén recollir algunes de les demandes i necessitats del municipi i millorar la qualitat de vida a Loriguilla. Per a l’any 2022-2023, el Consistori rebrà una quantia total de 454.753, 74 euros provinents de la Diputació Provincial de València. 

El nou equip al capdavant de l’Ajuntament ha decidit de manera unànime utilitzar la totalitat de l’import del Pla d’Inversions a desenvolupar un únic projecte en vista de les notables diferències entre les zones noves de Loriguilla i aquelles que romanen inalterables des del trasllat i urbanització del municipi fa ja més de 50 anys.

Per això, entre les actuacions que es duran a terme amb càrrec a la línia de finançament general destaquen:

Reforma de voreres i canvi de xarxa d’aigua potable als carrers Blasco Ibañez, Maestro Serrano, Ramón y Cajal, part de l’Avinguda Mediterrani, Joaquín Lleó, i Passeig València.

Reforma de voreres en: carrer Severo Ochoa, part del Carrer Morera i Maestro Rodrigo i Lauria.

Pavimentació de formigó imprés: Parc de la Morera s i Parc en Passeig València.

Asfaltat: al carrer Sagunt, Ramón y Cajal i reparació de sots i foradades en diverses zones del municipi.

A més, complint amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) 6 i 11, proposats per l’Assemblea General de l’ONU, Loriguilla adopta el compromís de millorar la xarxa d’aigua potable i sanejament per als seus residents, així com aconseguir que el municipi siga més inclusiu, segur, resilient i amable amb els seus veïns i veïnes facilitant el trànsit i eliminant barreres arquitectòniques. En definitiva, aquest projecte pretén millorar la mobilitat i seguretat per als vianants al poble, així com augmentar la qualitat del transport d’aigua potable als domicilis.

L’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha manifestat que aquesta va ser la seua primera gran decisió després d’entrar en l’Alcaldia. Així doncs, ha donat l’enhorabona pel suport a tots els companys i pel consens immediat a l’hora de decidir en què s’empraria l’import del Pla d’Inversions 2022-2023. «Tots havíem clar de destinar diners propis a l’arranjament d’un parell de carrers no satisfaria la demanda dels loriguillanos, de manera que va ser senzill determinar que els 454.753,74 euros hauria de ser emprada a arreglar quants carrers i parcs del nostre municipi fora possible”, ha declarat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà