Marines mancomuna el servei de fem a partir de gener

camion basura

Al costat dels ajuntaments de Gàtova, Olocau i Benissanó

L’Ajuntament de Marines ha mancomunat el servei de recollida de residus a partir del pròxim 1 de gener de 2022. A través de la Mancomunitat Camp de Túria i al costat dels ajuntaments de Gàtova, Olocau i Benissanó s’ha aconseguit millorar les condicions del nou contracte.

“Després de més de 10 anys de l’anterior contracte hem aconseguit millorar el servei amb tot just un increment de cost. Us demane que continueu sent respectuosos amb els horaris, depositant els residus dins de bosses tancades en els contenidors i utilitzant de manera eficient els contenidors de reciclatge”, ha explicat l’alcaldessa de Marines, Lola Celda.

“El nostre objectiu és reduir les tones de RSU que es traslladen a la planta i no sols perquè així pagarem menys, sinó perquè la Unió Europea ens penalitzarà si no som capaces de reciclar més. Perquè hem de ser conseqüents amb els nostres actes i conscienciar-nos de la importància de reciclar bé”, ha afegit Celda.

“Per tot això, també estem treballant en un Pla de Gestió de Residus que en breu es presentarà i ens ajudarà a ser més eficients i eficaços en el tractament del nostre fem perquè el futur del nostre planeta és a les nostres mans i les nostres accions són importants per a conservar el nostre entorn”, ha indicat l’alcaldessa de Marines.

La nova empresa adjudicatària ha resultat ser GIRSA, la qual passarà a prestar el servei de recollida de *RSU a partir de l’1 de gener de 2022. La recollida de residus es mantindrà de dilluns a dissabte a partir de les 20 hores en el nucli urbà. Els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes a Marines Vell, urbanització del Romeral, polígon industrial, disseminats i en la Base Militar a l’hivern i es prestarà un servei més a l’estiu, la qual cosa millora notablement la recollida en aquestes zones.

La neteja de contenidors es realitzarà huit vegades a l’any, i especialment en època estival. La recollida selectiva es mantindrà amb l’empresa Fem Organic en la freqüència que ara tenim establida. La recollida de voluminosos es manté amb la mateixa freqüència que tenim actualment, i s’estableix un nou servei de recollida de restes vegetals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà