Segueix sense saber-se qui seran els finalistes en el ‘Trofeu Milar’ de Frontó Valencià

El Camp de Túria
L’emoció per determinar la identitat dels finalistes del ‘Trofeu Milar’ de Frontó Valencià va a durar fins a l’última jornada, amb Pasqual de la Pobla de Vallbona, Adrián de Museros i Montesa del Puig lluitant per dos places.

JGC

La disputa de les partides en l’última setmana no ha aclarit res de forma definitiva: Pasqual de la Pobla va imposar-se a Enrique de Museros, per 40-10, i es manté en la primera plaça (amb 16 punts), amb només una partida més per jugar (davant Adrián de Museros, a casa d’este últim).

Precisament este pilotari es troba ara mateix en segona posició, amb 15 punts. La seua última victòria, davant Montesa del Puig (per 40-10) el situa com un dels favorits no només a disputar la final, sinó per a aconseguir la victòria. Va a d’enfrontar-se, com local, a Pasqual… encara que abans deurà medir les seues forces amb les de Zacarías, a Quart de Poblet.

El tercer en discòrdia és Montesa. Suma 11 punts i li falten dos partides per disputar: haurà d’acudir a Museros, per a enfrontar-se a Enrique, i viatjar fins a Quart de Poblet per a disputar una emocionant partida contra Zacarías.

Quin serà el desenllaç final? És difícil saber-lo, encara que sembla clar que l’enfrontament entre Adrián i Pasqual serà definitiu; si guanya el primer, hi ha moltes possibilitats que el seu rival en la final siga Montesa; si s’imposa Pasqual, el jugador del Puig no tindrà quasi cap opcion de disputar eixa última partida del campionat.

Fins al moment, el nivell exhibit pels tres primers classificats ha sigut superior al d’Enrique i Zacarías (Lemay s’ha retirat), encara que sempre és possible que es done una sorpresa que trenque amb totes les previsions. Com hem dit abans, fins que no es juguen estes partides no es sabrà la identitat dels finalistes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà